Kesin kayıt işlemleri, KTO Karatay Üniversitesi Merkez Kampüs C Blok 3.kat C-301 nolu Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Öğrenci İşlerinde yapılacaktır.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

Kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan asıl kontenjandan yerleşenler kayıt sırasında, belirtilen evraklar ile 21-24.08.2023 tarihleri ​​arasında 17:00'a kadar mesai günleri ve saatleri içinde,

Yedek kontenjandan yerleşen adaylar ise 25.08.2023 tarihinde saat 17:00'a kadar mesai günü ve saatleri içinde Enstitümüze şahsen veya noterden vekalet verdiğiniz kişi aracılığı ile iletilmesi gerekmektedir. Yanlış bilgi, eksik belge veya posta yolu ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyip geçersiz sayılacaktır.

Kesin Kayıt öncesinde eğitim öğretim ücretinin ödenmesi gerekmektedir.

Mezun Bursu hariç burs ve protokol indirimlerinden faydalanacak öğrenci adayları kesin kayıt öncesinde mutlaka belgelerini ibraz ettikten sonra eğitim öğretim ücretini ödemelidir. Kesin kayıt sonrası indirim işlemi yapılamayacaktır.

Nakit ödemeler, Halk Bankasının tüm şubelerinden kurumsal tahsilat ekranlarından yapılabilir. Halk Bankası hesabına sahip olanlar ödemelerini internet üzerinden de Kurumsal Tahsilatlar/KTO Karatay Üniversitesi ekranından yapabilirler.

Taksitli ödemeler, Üniversitemizin taksit özelliğine sahip anlaşmalı Banka Kartları; Maximum, World, Bonus, Combo Card ve Paraf kartları ile yapılır. Kredi kartı ödemeleri web sitemiz üzerindeki sanal POS ile yapılabilir.

• İnternet başvuru çıktısı,
  • Kısa özgeçmiş, (Web sayfası formlar bölümü FR-0055)
  • Taahhütname ve Bilgilendirme metni (E-posta adreslerine gönderilmiştir. Kayıt Masasından da temin edilebilir)
  • Fotoğraf (1 Adet),
  • Nüfus Cüzdanı veya ehliyet Fotokopisi,
  • Diploma/geçici mezuniyet belgesi veya e- devlet mezuniyet belgesi, (Türkiye dışından alınan diplomaların YÖK tarafından denkliğinin alınmış olması gereklidir.)
  • Not Döküm belgesi (Transkript)
  • Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programları için ALES sonuç belgesi, (Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) sonuçları, 5 yıl süre ile geçerlidir.)
  • Doktora Programları ve İngilizce eğitim veren Lisansüstü Programlar için yabancı dil sonuç belgesi,
  • Askerlik Durum Belgesi, (E-Devlet sisteminden alınabilir)
  • Burstan yararlandığını gösteren belge. (Üniversitemiz mezunlarına verilen %50 burs hariç burstan yararlananlar için geçerlidir.)

Not: Kesin Kayıt esnasında online başvuruda beyan ettiğiniz evrakların asılları istenecektir. Online sistemlerin ürettiği doğrulanabilir belgeler hariç ıslak imza ve ıslak mührü olmayan belgeler KESİNLİKLE kabul edilmeyecektir.

2023-2024 Güz Dönemi Doktora Programları Mülakat / Yazılı Sınav Sonuçları için tıklayınız.

2023-2024 Güz Dönemi Tezli Yüksek Lisans Programları Mülakat / Yazılı Sınav Sonuçları için tıklayınız.

2023-2024 Güz Dönemi Tezsiz Yüksek Lisans Programları Mülakat / Yazılı Sınav Sonuçları için tıklayınız.