Odyoloji Tezli Yüksek Lisans Programı

KTO Karatay Üniversitesi Odyoloji Lisansüstü programımız öncelikle özgüvenli, sorunları analiz eden, analitik, ergonomik ve çözümleyici beceriler kazandıran, sağlam odyolojik teorik bilgileri ile donanmış bir klinik odyoloji eğitimi hedeflemiştir.

KTO Karatay Üniversitesi Odyoloji bölümümüz klinik odyoloji ve rehabilitatif odyoloji eğitimi yanısıra odyoloji alt dalları içerisinde İşitme cihazları ve Vestibüler Sistem konularında sektöre ve klinik hizmetlere yönelik lisansüstü seviyede çalışmalar yapmayı hedeflemiştir. İşitme cihazları elektroniği, Ses işleme,  İşitme cihazları temel yazılım ilkeleri, İşitme cihazları & Amplifikasyon gibi verilen lisansüstü derslerimizle ve laboratuarlarımızla öğrencilerimizin inovatif ve girişimci projeler oluşturma becerileri kazanması, KTO Karatay Lisansüstü Odyoloji ilkemiz ve amacımızdır.  Tezli yüksek lisans programı ile Odyoloji Lisansüstü öğrencilerimiz, 1 proje ve 2 ulusal, 2 uluslarası olmak üzere toplam 4 bilimsel yayın oluşturarak, bilimsel araştırma yöntemlerini kullanarak bilgilere erişme, bilgiyi derleme, yorumlama ve değerlendirme becerisi kazanacaktır.  KTO Karatay Ünv.  Konya Ticaret Odası kuruluşu olarak, sanayi ile akademi dünyasını birleştiren ve yenilikçi ürünler hizmetler ortaya koyan hedeflerle,  lisansüstü öğrencilerimizin akademik hayata ve sektörümüze ışık vermesi temel gayemizdir.

KTO Karatay Bölüm Başkanı ve aynı zamanda meslek derneğimiz olan Türkiye Odyoloji Konuşma Bozuklukları (Türkiye OKSUD)  Başkanı olarak Öğretim programımız, sadece akademik değil odyoloji ile ilgili farkındalık yaratan sosyal sorumluluk projeleride gerçekleştirmektedir. Sivil toplum ve kamu kuruluşları ile gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projeleri ile iç içe lisansüstü programımız, odyoloji mesleğinin mevzuat ve etik  klinik hizmet   bilincini  veren, özgüvenli toplumla kaynaşmış, sorunlara hassas, çözümleyici KTO KARATAY Universiteli  sahada söz sahibi   üst düzey odyologlar yetiştiren eğitim ve öğretimi hedeflemiştir.

Sizde Türkiye Odyolojisine, yarınlarına ad koymak istiyorsanız KTO Karatay Odyoloji lisansüstü programı size ışık ve yar olacaktır.